Zwoele zomernachten.
Mijn lichaam ligt eindeloos te smachten.
Naar de man van mijn dromen.
Ik kan er enkel op hopen, hij wil maar niet komen.
Een sterk en vurig verlangen naar armen om me heen.
Zo ben ik die nachten niet meer alleen.
Blijft dit alles bij dromen,
Of zal mijn wens ook uitkomen?