Ik sta te dromen
boven een diep dal
zonder einde
met een eeuwig verval
Ik wil naar beneden
weg van het verleden
Ik begin plots te zweten
uit angst om iets te breken
Ik spring naar beneden
weg van het verleden
nu, leeft ik in de toekomst,
en lach met het verleden