Van de eerste keer al dat ik je zag
was ik meteen weg van je.
Maar iets hield me tegen,
al weet ik niet wat dat was.
Nu besef ik dat het moeilijk is
zonder jou te leven.
Ik zou je graag nog eens zien
maar ik weet niet waar je bent.
Mijn allerliefste zoetje,als je nog
iets voor me voelt laat dan
snel iets weten.......
Als je tenminste nog weet wie ik ben.
jouw dolly