Zeg dat je niet gaat,
dat je mij niet verlaat.
Dat je zonder mij ook huilt van verdriet,
omdat je mij verliet.
Ik wil niet meer dromen,
over wat kan komen.
Ik wil niet zonder jou,
zeg dat het jou ook breken zou..
Ik wil je niet kwijt......
of ben ik je nu voorgoed kwijt.......?