Mijn engeltje,
Een hele nieuwe wereld, een heel nieuw begin.
Honderden dingen nog te doen, hier alvast een kleine zoen. Laat me deze wereld met jou delen, en je al mijn liefde geven.
Want voor jouw ogen alleen ben ik kwetsbaar.
Jij krijgt van mij te zien wat nieuw is.
Zoveel emoties, nog nooit gevoeld.
Het zal wel zijn omdat ik nu de voor eerste maal in mijn leven voel, wat echte liefde is.