Mijn engeltje,
Ik zal fouten maken zoals iedereen, maar ik zal er ook uit leren.
Voor een eeuwigheid zal jij in mijn hart als een zonnetje schijnen, jij zal altijd mijn eindeloze liefde blijven.
Laat je hart dus nu maar vrij,en wees er zeker van ik zal het koesteren en beschermen met heel mijn zijn.
Jou al mijn liefde geven, het met heel de wereld willen delen.
Want wij kunnen het samen voor elkaar krijgen wij kunnen het licht zijn in het donker, de zon na de regenschijn. "HOU VAN JE"
BEERTJE