Engel
Al is het nog zo donker,
waan je jezelf in totale duisternis.
Aan het eind van jouw tunnel
staat vast wel een engel.
Het licht roept!
Kom laat je zien!
Dans in dat licht!
Voel de warmte!
Zie de Bloesem!
Proef het leven!
Je bent mooi.
Een uniek mens.
Nooit ben je alleen,
ook al lijkt het zo.
Laat mij je vergezellen,
je meenemen op mijn vlucht.
Kom sla je vleugels uit!
Durf te ontdekken!
Vlieg verder dan je dromen.
Duik in het onbekende
dat leven heet.
JJ kunt het ook!!
Wordt wakker uit jouw nacht.
Er staat een engel die op je wacht.
Herbert