jij...
jij bent alles voor mij,
je hebt het schattigste snoetje,
mijn allerliefste zoetje.
ik hou van jou,
en jij van mij.
jij maakt me ontzettend blij.
als ik jou zie
krijg ik vlinders in mijn buik,
ik krijg ze er niet meer uit.
wij horen bij elkaar,
een prachtig paar.
dus laat de anderen zeggen wat ze willen,
ik zal nooit iemand anders willen,
alleen maar jou!!!