dag landje
'dag landje'zei u altijd
hoe is het ermee, m'n lieve meid?
ik zei goed hoor, oma, goed
en met robin ook? is't zoals 't moet?
ja hoor oma, hoe is't met u?
och het gaat z'n gangetje nu.
maar gisteren was de dokter hier
'kwam door pa, die vervelende klier
want die had de dokter gebeld
nou toen heb ik maar alles verteld
maar ik vind, het gaat wel weer...
waarom zegt u dat dan nu niet nog een keer?????????????
oma,hoe is het dan met u?
ben je een beetje rustig nu?
oma,ik zal je missen hoor
maar nu hang ik op, ik ga weer door...
dag oma
dag landje