Vaderdag,
een dag waar de vaders gevierd worden.
Een mooie dag voor al de vaders,
maar een rare dag voor papa.
Hij kan niets meer zeggen tegen zijn papa,
alleen maar denken aan de fijne momenten samen.
Denken aan de momenten thuis,
in het ziekenhuis.
Papa heeft onze steun nodig,
en die krijgt hij zeker en vast!!!