Ongelooflijk kijk jij mij aan
Zie je soms een ander staan
Neen,het is de tijd waaraan je zit te denken
Aan wat de ouderdom je zal schenken
De rimpels die zullen komen
en oud wordt de man van je dromen
Dit alles is te wijten aan de tijd
Het zijn de jaren waar je onder lijdt