ik werd geboren als een baby
maar mocht niet groeien naar kind zijn
hij kwam,hij zag,hij nam
en mijn kind zijn werd langzaam aan vernield
ik had angst maar begreep het niet
ik wilde wat zeggen
maar ik mocht het niet
ik wilde vaak schreeuwen maar durfde niet