ik voel me zo leeg
ik voel me zo alleen
waarom is mijn leven zo gelopen
waneer kom ik er eindelijk is overheen
als klein kind misbruikt
als klein kind veel angst en pijn
waarom mag ik niet gelukkig zijn
nooit zal ik mijn jeugd vergeten
maar wat ik voel hoeft niemand te weten
en met al mijn woede,angst en pijn
kan ik maar niet gelukkig zijn
het liefst zou ik er gewoon niet meer zijn
mijn ogen voor altijd sluiten
en verlost zijn van alle pijn
maar ik kan het niet
moet voor jou zorgen
en je beschermen tegen al het kwaad en pijn
want wat ik heb meegemaakt zal jou niet gebueren
ik zal er altijd voor je zijn
zal je altijd proberen gelukkig te maken
en je een klote jeugd te besparen
want je kunt niemand vertrouwen
iemand heel dicht bij kan al een dader zijn
en door de liefde die ik voor je voel
ga ik door met leven
en probeer sterk te zijn voor jou
omdat ik heel veel van ej hou
want alleen jij laat me voelen dat het leven nog iets waard is
daarom zal ik er altijd voor je zijn en over je waken
want alleen jij mijn kleine baby kan mij gelukkig maken