Ontelbare madeliefjes
daar op het grasveld
bijna 4000 madeliefjes
ik heb ze allemaal geteld
een madeliefje die naar me lacht
een madeliefje die geeft me kracht
in het grasveld met 4000 madeliefjes
zijn er 2 van zulke lieve madeliefjes
die in me geloven, die me kracht geven