Momenten van geluk.
Mijn momenten van geluk zijn klein
Niet dat ik ze kan tellen op één hand
Maar het zou voor mij wat meer mogen zijn.
Want ik voel me vaak in niemandsland.
Een moment van geluk is voor mij
Een kleinkind die naar me lacht
Een moment van geluk is voor mij
Mijn zoons baby in mijn armen, met een huidje zo zacht
Een moment van geluk is voor mij
Een vriendin die naar me luistert en mij begrijpt
Een moment van geluk is voor mij
Een kleinkind wat met haar handje naar mijn hand grijpt
Een moment van geluk is voor mij
Als ik kan genieten van de natuur
De natuur betekent veel voor mij
Ik zie in de natuur veel schoonheid en puur
Waarom is er zo weinig geluk voor mij
Moet ik tevreden zijn met zo’n enkele keer
Wat is het doel van het leven voor mij
Ik vraag het me af, telkens weer.
Rosie