Sorry, ik ben een mens
Denk je dat ik een clown ben
die steeds lacht en moppen tapt?
Dank je dat ik een robot ben
die alles doet wat je vraagt en niks terugvraagt?
Denk je dat ik een ijsbeer ben
die een dikke vacht heeft en alles over zich heen laat gaan?
Denk je echt dat ik dat ben,
denk je dat echt ????
Sorry dan maar dat ben ik niet
Ik ben een mens van vlees en bloed
een mens die lacht en ook es een traan laat
eentje die geeft maar graag ook es iets terugkrijgt
zo 1 die nu eigenlijk ook wel es wil beginnen leven
Een mens met gevoelens
verschillende gevoelens voor verschillende mensen.
Kortom een mens zoals elk ander hier op aarde
Maar alleen snapt niet iedere mens op aarde dat.
*FliEnNeKe*