als ik naar de hemel kijk
zie ik niets dan lucht
wolken met wat regen
vogels op de vlucht
dan denk ik aan mijn opa
rustend in zijn graf
ik durfde er niet heen te gaan
schaamte was mijn straf
nu heb ik hem toch bezocht
angst heb ik niet meer
was hij maar op deze wereld
zijn dood doet mij veel zeer
nu, om de twee weken
ga ik naar waar hij ligt
fluister ik hem mijn leven
en mijn toekomst ver in zicht
hopend op een beetje trots
kijk ik weer naar de lucht
weer zie ik niks anders dan wolken
en slaak een diepe zucht
opa, mocht je me toch wel zien
onthoud dit heel erg goed
door jou kom ik wel ergens terecht
vechtend als het moet