Alles word van me afgenomen
Niemand die dicht bij me wil komen
Terwijl mijn sterren al tijden goed staan
En iedereen verteld dat ik van me af moet slaan
Maar waarom is dit alles zo moeilijk
Moet iedereen dit van mijn leeftijd meemaken
Is dit een soort verharding
Hoort dit tot de tiener taken?
Dit zijn al mijn vragen
Die op antwoord zitten te wachten
Smachtend naar begrip van iedereen
Van mensen die mij dat niet kunnen geven
Was ik maar in me mama’s buik gebleven
Of nooit geboren
Maar je moet dit niet verkeerd horen
Ik vind het leven best wel fijn
Zo nu en dan,
Mag het leven er echt wel zijn
Maar neem mij niet alles af
Ik heb ook soms een knuffel nodig
Of een stevige hand die me vasthoud
Maar niemand die een vriendschap met me op bouwt