ik bemin je
dat weet je
we horen bij elkaar
't is alsof onze lichamen
met elkaar versmelten
terwijl we onze geheimen delen
onder de lakens.
't is alsof
jij me levenskracht geeft
wanneer je me zoent,
wanneer je me streelt
wanneer je me bemint.
ik bemin je,
dat weet je
ik bemin je,
verder dan dit leven,
verder dan de dood
ik heb je nodig
voel me velig bij jou
je geeft me rust
met dat duistere over jou
ik wil met jou
de wereld van magie verkennen
samen vele donkere nachten delen
samen ons eigen wereld creeren
samen in ons donker bestaan
van magie en satanisme
geen jezus voor ons
geen god die ons vergeeft
enkel wij,
en zo staan we sterk
-voor mijn vriend jonathan-
lief_heksje