Ik ben verdrietig
maar toch ook boos
Waarom ben je bij mij weg gegaan?
voor jou is het makkelijk,maar ik kan het niet aan.
Ik mis je meer
dat ik je ooit had kunnen zeggen.
mijn gevoelens voor jou
waren niet uit te leggen.
Ik vond je brief
en mijn hartje brak.
het deed me zo'n pijn
bij de gedachte jou kwijt te zijn.
ik hou van jou
vergeet dat nooit!