Mijn engeltje,
Op een dag zal je mij vertrouwen in deze liefde.
Op een dag zullen al die muren rondom jou neergaan.
Op een dag zullen we samen zijn, hand in hand.
Op een dag zal ik jou teder in mijn armen nemen, en je zachtjes in je oor fluisteren, " hou van je " .
Op een dag mijn engeltje, ja, op één dag.
En ik, ..... ik zal geduldig wachten op die dag, met al mijn krachten, en met al de liefde die ik voor jou voel.
BEERTJE