Ik had perongeluk op
de tafel geschreven
mijn mama zou er niet
blij mee zijn .
Ze is het daarna teweten gekomen
en ze zei mij dat ze een eitje
met mij had te pellen .
Toen moest ik naar mijn bed.
Mama kwam even langs en ik vroeg
mama wanneer gaan we eitjes pellen
want ik heb honger !