Geluk te koop.
**************
Kan ik ergens geluk kopen?
Een klein beetje maar.
Je mag kiezen wat voor soort.
Het hoeft niet goedkoop te zijn
Als het maar werkt!
Een beetje liefde en gezond verstand
dat is niet te kopen je hebt het zei
de man.
En ik zei hem : Waarom vind ik het dan niet ?
De man zei : Je komt er nog wel achter
het zit in je maar je moet het eerst zien
los te krijgen .
Hoe krijg ik het dan los ?
Hier ! zei da man
en hij wijsde met zijn hand een deeltje van
zijn borst aan .
Je leeft je voelt het bonzen
Probeer het maar eens.
Ik legde mijn handje op mijn borst.
En ja ik voelde het .
Maar hoe krijg ik het dan los ?
De man gaf me een flesje mee en zei:
Ik heb niet veel meer maar dit moet helpen
drink elke dag een klein beetje van deze fles
en wanneer het leeg is zal het loskomen.
Maar drink niet de hele fles op hoor want
dan komt het niet !
Hoeveel moet ik er voor betalen ?
Deze krijg je gratis zei de man vriendelijk.
Dankjewel zei ik toen en ik ging naar huis
meteen dronk ik elke dag een beetje van het flesje
maar wat ik natuurlijk niet wist is dat het gewoon
water was en een beetje smaak erbij, maar door dat
ik er zo sterk in geloofde had ik een beetje geluk
en inderdaad ook een beetje liefde want door dat
flesje leerde ik in mijzelf geloven.