Men beste vriendin van de baan gereden,
nog nooit zoveel schrik gehad,
ze hebben het niet vermeden,
En weet je wat?
Pas nu weet ik, hoe het zonder haar zou zijn,
Geen hechte vriendschapsband meer,
even een leven met heel veel pijn!!
En ik zie haar nooit meer weer!!
Nu ligt ze in het ziekenhuis,
misschien heb ik wel meer pijn dan haar,
En ik zit hier thuis,
En mis haar,heel echt waar!!