lieve roger
13,10,1965
toen jij op de wereld kwam
oh wat was iedereen blij
maar jij was niet het kind
als ieder ander kind
op je 14 de leerde je praten
kleine woordjes waren dat
en je vader en je moeder
wisten niet hoe ze het hadden
op je 18 de leerden je auto rijden
tot de grote angst van je ma
maar je zij ik ben volwassen
ja en dat was waar
je ging de wereld snel verkennen
en dat deed je heel alleen
ballonvaren deed je ook nog
en louderdes heb je 19x gezien
het is en blijf een wonder
maar je wist dat je niet lang op deze wereld bleef
je had alles al geregeld
zelfs hoe je alles wou
de notaris en de paarden
alles op papier
toen je alles tot in de puntjes
had geregeld zelfs je graf
ben je bij je ouder tussen in
en lied je hoofd
op hun schouder hangen.
want je wilde nu naar god
dit gebeurde op de 30 8 2000
ik heb jou helaas niet gekend
maar je ouders mocht ik tot grote vreugde
ont moeten ik geef hun heel veel kracht
je moeder is nog steeds verdrietig
zeker in de nacht dan ligt ze te vechten maar dat heeft ze ook niet in de
hand
nu wil ik je vragen waak maar goed over hun
zo dat de rust s'nachts ook terug zal keren
en zij rustig slapen zal
rust zacht lieve roger
en voor je ouder heel veel kracht
elly en sjaak ik wil het ook bij mijn anderen gedichten plaatsen maar wil
eerst van jullie weten wat je er van vind
groetjes en kracht van ria