een meisje heeft me aan het denken gezet .
ook ik lag ooit is aan het sterf bed .
een zeldezame ziekte kwam niet veel voor .
niemand wist wat het was 1 dokter had het door.
zijn woorden "je moet het 1 keer gezien hebben "
dan vergeet je het nooit meer .
een ziekte genaamd alergische vasteculitus...
oftewel lekkende bloedvaten onder de huid.
scheurtjes in je spieren ...
met een pijn je schreeuwt het uit .
een directe opname in het ziekhuis voor lange tijd .
als 6 jarig jongetje met een ziekte een jeugd kwijt .
10 weken injecties om spieren die open waren gekropen,
te verlammen om ze niet te kunnen belasten ......
dus ook niet kunnen lopen.
ik wou alle doktoren toch nog eens bedanken ..
zonder hun lag ik nu tussen 6 planken.
maar ik kreeg van hun weer een nieuw leven.
ben blij dat ik dat heb mogen beleven
na die 10 weken refalideren alles opnieuw.
leren lopen als een baby want ik waggelde en viel.
een achterstand op je spieren dus ook geen sport.
de kracht de snelheid, uithoudingsvermogen te kort.
voor mij is het goed gekomen al was het nog een lange weg
dus voor iedereen met een ziekte..............
luister naar de woorden die ik zeg.
geloof in herstel alles komt goed .
een doorzettingskracht geeft je moed.
geef die moed niet op dan ben je het sterkst van allemaal !!!!