Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat ik je mis.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat het zonder jou zo leeg is.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat ik nog steeds iets voor je voel.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Wat ik bedoel.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat je nog speciaal voor me bent.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat dit gevoel misschien wel went?
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat het goed met me gaat.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat ik je niet haat.
Ik zou zo graag tegen je willen zeggen,
Dat ik je terug wil.
Ik zou zo graag zoveel tegen je willen zeggen,
Maar ’t blijft stil…
**********************
Lieffie, ik mis je zo!!! :'(