VOOR JOU ...
VOOR JOU zal ik er altijd zijn,
VOOR JOU liefde en jou pijn.
VOOR JOU blijdschap en verdriet,
VOOR JOU gevoelens die je niet altijd ziet.
VOOR JOU spanning en vreugde,
VOOR dingen waar je je te veel op verheugde.
VOOR alles wat je wilt weten,
VOOR JOU als je dingen wilt vergeten.
VOOR JOU bij alles wat je eruit wil,
VOOR JOU sta ik even stil.
VOOR JOU!