Als jij in mijn buurt bent is alles blauw
wanneer je weggaat wordt alles lelijk en grauw
als je weer terug komt gaat alles weer leven
en krijg ik het hoop weer al is het voor even
wanneer je die rug weer draait
wordt alles weer saai
dus vraag ik je, ... blijf voor altijd bij mij