Bijna 3 jaar had ik je lief
hield van je, je was mijn hartendief
als jij eens wist wat ik voelde
wist je meteen wat mijn liefde voor jou bedoelde
van dag tot dag had ik hoop
en zakte steeds dieper in de knoop
steeds keek ik om me heen en voelde
me vaak alleen
ik kon er niet tegen
maar had nog altijd niet opgegeven
nu is het te laat
het is tijd dat je mijn hart verlaat
waarom o waarom gaat alles zo vlug
en keert jou liefde steeds bij mij terug
wat heb je met mijn leven gedaan
dat ik niet kan eten, slapen en haast niet kan staan
wat doe je dat me steekt
en mijn hart steeds verder breekt
waarom doet jouw liefde mijn zo’n pijn
en zal dat voor altijd zo zijn
wat heb je dat een ander niet heeft
waardoor mijn hart angstig beeft
wat is de reden dat ik van je hou
waarom niemand anders, waarom alleen jou