Sinds de dag dat ik je ken,
kan niemand beschrijven hoe gelukkig ik ben.
Ik hou van jou zoals je bent,
het is daarom dat ik je zo graag verwen.
Sinds de dag dat we samen zijn
is alles rozengeur en manenschijn.
Verliezen wil ik je niet,
want dan heb ik veel verdriet.
Ik zit elke dag van jou te dromen,
hoe we later zouden samen wonen.
In mijn dromen zie ik veel gras,
maar ook een mooi terras.
Nu zijn het nog maar dromen
maar ik ben er zeker van dat ze zullen uitkomen.