Ik moet van die brug af gaan
onder het viaduct door
en de trap op
want daar woon ik
Ik ben namelijk student
student in het ontwikkelen van tranen
student in het leren van haat, wantrouw en verdriet
maar vooral student in het bestuderen van het hart
Ik wilde namelijk uitzoeken of
een hart breken kan
of dat dat alleen maar een fabeltje is
Maar sinds vandaag weet ik
dat het kan
en dankzij jou ben ik nu geen student meer
Ik hoef niet meer
van die brug af te gaan
onder het viaduct door
en de trap op
want daar woon ik niet meer
Ik ben namelijk geen student meer!
~><~