Agressie
Agressie wordt steeds erger, je ziet het overal om je heen
Het maakt me bang, en ik voel me in mijn angst alleen.
Waanzinnig vind ik al die haat en nijd
Een volk wordt uitgemoord en de dader heeft geen spijt
Meestal gaat een oorlog over religie of land
En de allergrootste geven elkaar voor de T.V. de hand
Maar de oorlog gaat gewoon op een vreselijke manier door
En vele onschuldige vinden de dood hierdoor
Ook agressie in ons land krijgt steeds meer de overhand
Vrij en veilig zijn we op veel plaatsen niet meer in ons land
Voor enkele euro’s kunnen ze je al in elkaar slaan
Altijd op je hoede moet je nu over straat gaan
Het is erg, de agressie door veel van onze jeugd
Wat is het toch, wat er in onze maatschappij niet deugd?
Rosie