Die ene zaterdag
Ik vergeet nooit die ene zaterdag
het was de eerste keer dat ik je zag
3 maanden later is er eindelijk iets ontstaan
iets waardoor we besloten om samen verder te gaan
een moeilijk keus voor ons allebei
maar de doorslag kwam door iets wat een vriendin zei
Ze zei: laat elkaar niet alleen
want jullie slaan je er wel doorheen
we hebben pas net wat, het is nog pril
maar ik weet gewoon dat ik met je verder wil