ooit "the family man gezien" ?
een man gelukkig in zen huid
rijk, succes en geld met hopen
naar het werk in een ferrari
wat hij wil, hij kan het kopen
een engel of iets soortgelijks
komt even binnenspringen
vertelt hem niets of toch zeer weinig
en hij moet even herbeginnen
een vrouw twee kindjes huisje schoon
rijk van hart en blij vanbinnen
het dure pak in de vuilnisbak
zen liefde voor haar laat hij bezinnen
dan weer vluchtig wakker worden
in zijn eigen bed van goud
ZIJ ontwaakt niet op zijn lichaam
HIJ mist ZIJ waar hij van houdt
note to self: "het leven is hard"