Een land vol conflicten ,onheil en grimmig geboefte
volledig teniet gedaan, platgebrand
Massale moorden, beesten ongenaakbaar op uitroeiingpad
“Alles wat ademt en leeft
of het nu benard is en vreest
of het nu jong is en onschuldig
dood zullen zij wezen en zij die doden worden geprezen.”
Zo luid de kreet wanneer men de mensheid vergeet.
Met een hart van steen
gevoelloos voor het pijn en de ellende
Ze scheiden en executeren gezinnen
ach, als ze de oorlog maar kunnen winnen
Alleen van het te schrijven
word ik al beroerd, ziek om hun verdriet
Ziet men het dan niet?!
Duizenden mensen zijn op zoek naar hoop
Een klein beetje hulp kan al veel verrichten,
een beetje medeleven kan hun kostbare levens verlichten.