Hoe kan ik je helpen, wat kan ik voor je doen?
Wat wil je van me hebben, een troostend woord, een knuffel, een zoen?
Ik kan je verdriet niet stelpen, dit is veel erger dan gewoon wat leed,
maar laat me je in godsnaam helpen, zodat ik in elk geval voor jou iets deed.
Laat me voor je schreeuwen, voor je huilen als je wil,
gebruik me als boksbal, scheld me uit....gil!!!!!!!!
Ik weet het, ik kan niet veel doen,
om je verdriet te verzachten,
maar laat me in elk geval niet alleen maar wachten.
Ik wil je alles schenken,
wat jou hartje ook van me wil
wat jou fantasie maar kan bedenken,
maar laat me hier niet zitten, wachtend en stil.
Ik wil wat voor je betekenen, zodat je wat aan me hebt,
zodat ik met je praten kan, waardoor je verdriet langzaam weg ebt.
Amber, Amber lieve Amber ik weet iet wat ik voor je kan doen,
maar als je je iets bedenken kunt, kom ze dan maar gewoon halen, dat troostend woord, die knuffel en die zoen.
Smascha