een jaar na je ons verliet,
heb ik nog steeds verdriet,
ik mocht je graag,
en daarom dat ik soms klaag,
ik mis je echt,
en daarom voel ik me slecht,
ook al was je zoveel ouder,
ik huilde toch nog veel uit op je schouder,
een grootvader als jou,
vind je niet gauw.
Rust nu maar zacht,
terwijl ik naar je smacht.
je had van je leven het mooiste gemaakt,
't is dat wat me nu nog raakt,
ik ga jou proberen te evenaren,
het is wel een moeilijke klus om te klaren,
ik doe mijn best,
help jij mij met de rest??
ik voel dat jij me helpt,
blijf dit alstublieft doen,
hier is alvast een dikke zoen,
ZOEN !!!(KUS)
ik blijf je in mijn hart je meedragen!!