Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Deep love
A love so deep
It'll never die
That's what I feel for you
It wasn't love at first sight
It was that kind of love that grows day by day
stronger and stronger
That's why I know it'll always be in me
It hurts that you don't feel the same anymore
It hurts that you found love somewhere else
I'll be waiting for you
you might never know
I'll always be there for you
no matter what
'cause my love for you will never part
Reacties op dit gedicht
Dawn2 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Dawn2
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
12 juni 2002
Thema's:
[Liefde]
[Liefdesverdriet]