Ik kon alleen maar huilen
kreeg geen woord meern uit m'n mond
zakte door m'n knieen
en viel op de grond.
m'n gezicht was wit
m'n benen rillden
tranen over mijn wang
maar ik was niet bang.
M'n hart ging sneller kloppen
M'n bloed ging sneller stromen
Ik voelde de woede
langzaam in me opkomen.
Ik voelde niets meer
'k kon niet meer denken
ik wilde gillen
maar mijn stem begon te trillen
Steeds als ik hier aan denk
doet het me weer pijn
je deed me verdriet
maar maickel,dat begreep je niet!!