Ik ben altijd al een vrouw geweest ,
ook ; al was ik nog een kind.
Toch heb ik nog nooit beleefd ,
dat ik werd bemind .
Ik heb altijd al veel pijn gehad ,
ergens diep in mij .
Een zielenpijn die heel diep zat,
verbonden ; ik,aan jij .
Je hebt me nooit gezien als mens .
ik was minder dan een beest .
Een strakke riem, dat was je wens ,
gebonden aan jouw geest .
ik had slechts maar een wens :
dat je de waarheid sprak .
Marth Haesendonckx .