vertrouwen en eerlijkheid, daar heb ik voor gekozen,
dagen van onzekerheid zijn nu eindelijk vervlogen
jij bent bij mij weggegaan, beter had je dat niet kunnen doen,
de tijd zal het leren en mijn gevoel weer goed doen.
al doet het zo’n verdomde pijn als messensteker in mijn hart ik weet,
dat gevoel gaat voorbij, uiteindelijk heb ik niets aan jou gehad
positief blijven denken, niet piekeren over hoe en waarom,
jij deed wat je wilde, ik moet doen, wat ik moet doen.
jou vergeten is het beste gewoon helemaal geen contact,
ik koos voor eerlijkheid, jij nam het hazenpad.
dagen en nachten met tranen, die gaan echt wel voorbij en
als is de pijn nog niet verdwenen, het is best fijn om weer eens alleen te zijn !