Anders dan je je voordoet
ben je niet zo slecht
Vaak lijkt het zo
door situaties gedwongen
Kijk ik daar doorheen
van binnen ben je eerlijk, lief en oprecht
Altijd weer hetzelfde zijn
is moeilijker dan het lijkt
Telkens weer beheersing
tot je weer onder die woede bezwijkt
Laat je je meeslepen door
wat een ander van een moment wil maken
Kun je niet besluiten voor jezelf
dat het je deze keer allemaal
niet zo zal raken...
Leer jezelf kennen
ben gewoon wie je bent
elke dag een beetje meer
geloof me...
Je bent er zo aan gewend....
Dave