mijn paradijs
blote voeten in het gras
de lucht is vol van geuren
een warme gloed aan de horizon
een jubelende vogel op een tak
ontluikende leliebloemen op het water
een vlinder dartelt van bloem naar bloem
bijen zoemen in het rond
een merel voert zijn kroost
en putter pikt wat zaden
een duif komt wat drinken
een winterkoning bewaakt zijn nest
een paardebloem laat zijn zaden zweven
zonnestralen strelen mijn huid
de wind aait door m'n haren
ik neem alles in mij op
mijn bloed begint te stromen
m'n hart loopt over van geluk
ik voel me vol van leven
dit is de ware liefde
waarom, vraag ik mij soms af
noemt men zoiets moois
toch gewoon een tuin
ik noem het mijn paradijs