Ik hou van je
jij ook van mij
mijn hart doet heel veel pijn
jou niet meer bij mij te zien
mijn hart doet pijn
zoveel dat ik niet wil leven
ik heb alles voor je overgegeven
wil je met me praten
misschien maar eventjes
maar ik weet het komt allemaal in orde
wij gaan het maken
misschien met wat kronkels maar toch oké
met jou wil ik later trouwen je mijn liefde betuigen
je beminnen
mijn ziel aan je geven
je vasthouden en iedere avond zeggen hoeveel ik om je geef
en dat ik voor je lief
ja mijn leven is van jou
bewaar en houd het goed bij
hou van me zoals ik van jou geef me een kans
de kans waar ik op wacht!!!!!!!!!!!