Ik vraag toch verder niets
Ik wil alleen maar iets,
van jouw liefde....
Ik wil je arm,
In plaats van je vuist.
Ik wil je warmte,
niet je kilte.
Ik wil een kus,
in plaats van een snauw.
Ik wil alleen dat hart van jouw.
Zeg me dan wat ik moet doen
hoeveel ik moet geven, voor die ene zoen.
Ik wil dat je van me houd.
Maar je hart, je hart is zo koud....
En zelfs mijn hete tranen,
en het vuur van mijn liefde
kunnen je hart niet verwarmen...
Zeg me dan liever nu gelijk
Dat je mij niet wilt,
in plaats van
me telkens op te tillen,
en dan weer te laten vallen
in plaats van
me vast te houden,
en weer los te laten..
Maar al de pijn die je mij doet,
al de tranen die je mij laat huilen,
kunnen mijn liefde niet uitblussen.