VLUCHTEN
Vluchten van alles en iedereen
die me lief en dierbaar is
De pijn is zo hevig en sterk in mij
kan me er niet meer tegen verzetten
Het blijkt dat ik de mensen
alleen maar kan afkatten en pijn doe
De onzekerheid die sterker in mij wordt
niks durven te zeggen of te doen
alles moeten verwoorden
Wordt er zo verdomd moe van
Rust wil ik, de stilte
Geen gevechten over en weer
Mensen waar ik van hou
die niets vragen,me vasthouden
Hun nabijheid ,hun armen om me heen
dat zou al zoveel steun zijn
Helaas kan niemand van hun dat bevatten
Nu heb ik juist het stille begrip
en de kracht van die mensen nodig
meer vraag ik niet
maar dat wat ik vraag
blijkt al teveel te zijn
Dus wil ik vluchten
weg van alles en iedereen
De rust,de stilte,pijn en verdriet
binnen in mij
zo hevig en sterk
mogen dan komen
Als ik dan maar weg ben
van alles en iedereen
die me lief en dierbaar is