je bent er niet meer...
al 8 jaar...
ben je van ons weggegaan
mis je...
toch ben ik blij...
voor de goede band die jij me geeft...
doet me deugd
geeft me kracht...
vraag mij af hoe het komt...
waarom ik en niet een ander...
iets gemeen met elkaar?...
de toekomst zegt het ons wel...
ben blij dat ik je ken...
hopelijk zie ik je vlug weer...
hoop, zo'n belangrijk woord...
hoop is het vertrouwen dat alles goed komt...
daar zijn wij van overtuigd...
samen sterk...