een zeer dikke olifant,
zat bij de voetbal training op de bank.
een stoute poes kwam er aan,
en vroeg"waar kom jij vandaan?"
"zeker uit het land der dikzakken"
"jij zal nooit een bal trappen"
de olifant werd zeer kwaad,
en voelde dit als verraad.
sindsdien traint hij als gek,
en werd een olifant zonder spek.
hij zou die poes eens wat laten zien.
en trapte ballen voor tien.
§ linda §