GWP
_______________
Als ik terugdenk
Aan die 5 zalige dagen
Dan denk ik terug aan hem
Aan hoe hij me beloog
Flirte en me dan liet staan
Als ik terugdenk
Aan die 5 zalige dagen
Dan denk ik terug aan hen
Die vele vrienden
Die me steeds hebben gesteund
Wetend dat het moeilijk was
Om hem zo te zien staan
Dicht bij en onbereikbaar
...